Resurse accesibile fara conexiune internet

Cum folosim "Recrutare Asigurari"?

Concepte generale

Acest site este creat exclusiv pentru oamenii si angajatorii din asigurari, punand in centrul atentiei setul de cunostinte si abilitati specifice domeniului.

Totodata, incurajam tinerii sa isi realizeze stagiile de practica si sa se angajeze prima data in asigurari (aceasta facilitate este oferita gratuit tuturor angajatorilor interesati).

In viitor vom cauta solutii si pentru cei care doresc sa paraseasca domeniul sau sa se mute in alta tara, folosindu-si in continuare experienta din asigurari.

Implementarea tehnica este foarte simpla, centrata pe functionalitate, uneori in dauna aspectului vizual.

Sectiunea "Resurse offline"

Puteti accesa in aceasta sectiune diverse materiale, disponibile inclusiv atunci cand conexiunea la internet nu este functionala (in avion, in metrou, in tren (inclusiv in tuneluri) la munte (inclusiv in pesteri), la mare (inclusiv in larg), in strainatate, etc.). In functie de dispozitiv, permite instalarea aplicatiei, care duce la cresterea vitezei de navigare.

Sectiunea "Accesare securizata"

Pentru a avea acces la locurile de munca disponibile, este obligatorie crearea unui cont de utilizator, deoarece incurajam accesarea site-ului doar de catre persoanele interesate de angajarea in asigurari a propriei persoane. Va rugam sa folositi o adresa de email personala atunci cand creati un utilizator nou si urmati pasii necesari:

Pasul 1:

realizati profilul utilizatorului

Pasul 2:

activare notificari, alegere limba si fundal

Pasul 3:

accesati link-ul din email pentru activarea completa a contului

Locurile de munca vor fi afisate doar in functie de interesul aratat in completarea datelor din profilul personal, sistemul afisand maximul posibil pentru candidatii care detaliaza corespunzator.

In masura in care detaliile utilizatorului se incadreaza in anumiti parametri, apare posibilitatea activarii unor functii suplimentare.

Functionalitati aplicatie

Dupa autentificarea folosind utilizator si parola, veti fi redirectati catre Pagina Principala cu anunturi.

Pentru dispozitivele mobile de tip Android apare un mesaj cu posibilitatea de a instala automat aplicatia, precum si pentru a activa notificarile.

Pentru dispozitivele mobile de tip IOS este posibila instalarea manuala a aplicatiei, sub forma adaugarii paginii la ecranul de pornire.

In cazul accesarii din browserul unui sistem de operare de tip Windows sau Linux, apare posibilitatea de a activa notificarile.

In coltul din dreapta-sus al ecranului se afla un meniu ...‣ din care puteti accesa urmatoarele pagini:

Pagina Principala

va ajuta sa reveniti la Pagina Principala atunci cand va aflati in alte pagini

Setari

puteti modifica detaliile Profilului dumneavoastra, limba, fundalul si notificarile

Ajutor & Suport

aceasta sectiune este in lucru

Feedback

aveti posibilitatea sa contribuiti la imbunatatirea aplicatiei, transmitandu-ne opinia dumneavoastra despre fiecare pagina a aplicatiei sau despre concept in general

Iesire

intrerupe accesul securizat si revine la pagina Acasa

Acasa

revine la pagina Acasa, fara a intrerupe accesul securizat. Se poata accesa sectiunea Resurse offline

Articole

In continuare aveti posibilitatea sa cititi cateva articole publicate recent: